Content marketing i affiliate markedsføring

7 juni • Uncategorized

Udtrykket “content marketing” har spredt sig som en løbeild de sidste år og pludselig begyndte vores annoncebureau at sige, at de arbejder med det. Men hvad er det egentligt? Og hvordan kan vi anvende det inden for affiliate markedsføring?

Forbrugerne bliver dagligt overøst med markedsføring, annoncer og information. Resultatet er, at de bliver bedre til at ignorere annoncer og lettilgængelig information på en måde, så de slipper for at se på det.

I og med at annoncerne taber deres effekt, så opstår der nye former for markedsføring. En af dem er content marketing.

Content marketing, eller indholds markedsføring som det også kaldes, handler om at producere og markedsføre indhold, som giver værdi og opbygger tillid til målgruppen. Det er en måde hvorpå man driver trafik, skaber en kreds af trofaste læsere og gør besøgende til kunder. Blogposts, videoer, billeder og infografik er alle eksempler på content marketing.

Til affiliates

Content marketing handler om at tilbyde så godt et indhold indenfor dit felt, at den besøgende ser dig som en specialist og vender tilbage for at finde ud af mere. Hvis det bliver gjort rigtigt, kan content marketing få besøgende til at følge dine råd, gøre det, du beder dem om, og endeligt, medvirke til, at du tjener penge.

Fire hurtige skridt til at opstarte content marketing

Følg disse fire skridt, for at komme godt i gang med content marketing allerede i dag.

Skridt et: Planlæg. For at skabe godt indhold, kræves der planlægning. Tænk over hvad du gerne vil opnå med din markedsføring. Hvad er din målgruppe og hvad kan du hjælpe dem med? Hvilken type indhold skal du have skabt? Lav lidt research og en søgeordsanalyse.

Skridt to: list idéer. Når du ved hvilke emner du skal skrive om, er det tid til at liste hvilke indlæg der skal skrives, hvilke fotos der skal tages eller videoer der skal indspilles.

Skridt tre: Lav en kalender. En kalender sætter dig i stand til at planlægge arbejdet, når hver del skal være klar og den holder dig motiveret, så du ikke udskyder arbejdet.

Skridt fire: Skab indhold. Nu hvor du ved, hvad du skal producere og hvornår det skal publiceres, er det bare at begynde at følge den plan, du har sat op.

Gyldne regler indenfor content marketing

Afslutningsvist findes der nogle gyldne regler, man bør holde sig til, for at kunne skabe rigtig godt content.

  • Tilbyd noget af værdi. Giv de besøgende noget de ikke har fået eller set tidligere, eller pak informationen ind på en ny måde. Når en besøgende kommer ind på din side, så søger de efter noget, sørg for at alle spørgsmål bliver besvaret.
  • Giv inden du tager. Hvis du tilbyder de besøgende noget, inden du beder dem om noget, som for eksempel en e-mail adresse, er der en større chance for, at du rent faktisk får e-mail adressen. Og hvis den besøgende takker nej, tilhører de nok alligevel ikke din målgruppe.
  • Vær kortfattet. En ny besøgende leder efter svar på et spørgsmål og ønsker ikke at skulle læse en hel roman, for at komme frem til svaret. Hold teksten let-læselig med tydelige opdelinger, som gør det let for den besøgende at finde hen til det, de søger.
  • Husk at content marketing ikke er det samme som en salgstekst. Content handler om at tilbyde kunderne værdi. Vis først, at du ved hvad du taler om, før det er tid til at sælge.

Related Posts: